Tatu

Joudun mahdollisesti vielä perumaan. Mulla on ahtaan lonkan vuoksi aina ajoittain ollut kipua jaloissa. Olin tällä viikolla magneettikuvauksessa ja jonkun verran jo syntynyt rustoon repeämää, joten pitää ainakin levätä taas siihen asti että lähtee suurimmat kivut pois. Homma olis parannettavissa leikkauksella, mutta vaatis varmaan vuoden tauon ainaki futiksesta, niin toistaiseksi tuun aina silloin pelailemaan kun tuntuu taas siltä ettei lonkka rasitu liikaa - voi olla et pääsen jokaiseen peliin tai sitten jää koko loppukausi väliin, sen näkee sitten.

Suosittelen kaikkia pepolaisia nauttimaan futiksesta ja erityiskiitos Mikalle ja muille hallituslaisille, joiden toiminta seuran eteen on mahdollistanut meille tämän ilon.

Lauri

Toivotaan, että Tatun lonkka kestää pelaamisen, koska Tatu on aina esimerkillinen joukkuepelaaja. Toivon myös, ettei kukaan koe tarpeelliseksi jäädä pois pelistä muuten kuin loukkaantumisten tai muiden kiireiden takia. Mennään Tatun ohjeen mukaisesti ilon kautta, onhan monissa asioissa tapahtunut myönteistä kehitystä.

Perparim

Ensimmäiseksi teidän pitää mainita nimiä eikä niin, että sekoitatte kaikki kosovolaiset. Olen hämilläni, että vain meidän joukkueessa on ongelmia ja meteliä. Jos juuri minulla on joku vika niin korjaan sen heti, mutta jos minussa ei ole mitään vikaa niin toivoisin kaikilta, että älkää mainitko juuri minua ja älkää myöskään loukatko minua ikinä niinku eilen, kun loukkasitte minua monta kertaa epäreilusti ja haukuitte !apinaksi!. Tästä päivästä lähtien pyydän kehitystä ainakin raportteihin minun kanssani ja olen puhumassa vain itsestäni.

Mika

Olet oikeassa Perparim. Sinä et ollut missään tekemisissä eilisen kanssa.
Pyydän anteeksi.

Sanan valintani olivat myös muuten huonoja, eikä niitä voi anteeksi pyytäen muuttaa.
On vain niin hiton turhauttavaa yrittää hoitaa asioita fiksusti kun ei tunnu olevan mitään auktoriteettia. Pelien alussa, puoliajalla ja lopussa kritisoidaan tuomaria ja joukkuekavereita eikä keskitytä kunnolla omaan ja vastustajan tekemisiin.

Olen niin totaalisen turhautunut, että on parempi etten osallistu enää joukkueen peleihin.
Tulen sitten joskus treeneihin, jos fiilis parantuu.

Perparim

👍

Mika

Kilpapelaajat. Voisitteko ystävällisesti merkata itsenne IN/OUT keskiviikon peliin

Mika

Ja mitä tulee Rikun peluuttamiseen eilen.
Riku oli niitä liian harvoja pelaajia, jotka olivat suhteellisen ajoissa paikalla ja tarjoutui pelaamaan tarvittaessa. Tartuin tähän mielihyvin, sillä hänen pelitapansa on tuttu vuosien varrelta ja tiesin mitä saan - uhrautuvasti pelaavan, fiksun joukkuepelaajan, joka antaa kaikkensa kentällä ja tulee sitten vaihtoon.
Pelin alettua Perparim ja Phong tulivat vielä paikalle, jolloin vaihtomiehiä oli jo kolme, mutta siitä huolimatta Rikun mukaan ottaminen oli oiva päätös. Muut tarjotut pelaajat olivat kaveri ja naapuri, joista minulla ei ollut mitään kunnollista käsitystä - näille sanoin kiitos ei.

Jos joku sai toisen puoliajan tapahtumat ylös, niin laitetaan tilastot kuntoon.
Puoliaika 1-3
Maalintekijä Vlorim - syöttäjä joku kaveri

Vedat, profiilikuva
Vedat

Morjesta kaikille.. minäkin olen valmis lopettamaan pelaamista jos se on jostain minun syystä, olen aina yrittänyt pelata ja olen Vaihdanut ennen kun minun pari on pyytänyt mut ulos, tiedän että meillä on hyökkäyksessä aina vaihdot ongelmia puolustuksessa ei ollut koskaan ongelmia mutta minun oli pakko sano eilen Mikalle että ei tarvitse haukku apinaksi kenellekään Ja toinen asia on se että Minun oli pakko huutaa koska se kiinalainen poika nukkui kentällä minä en jaksa juokse Kenenkä puolesta van Jos joku tulee pelaamaan niin sen täytyy hoitaa hommat asiat ennen kuin menee kentälle ja minua ei haitannut että Riku tuli pelaamaan se oli vaan Plussa meille kun tuli pelaamaan... ymmärrän Mikan että on tullut kosovolaisia pelaamaan mutta aina kun olemme tarvinnut ollaan ne ottanut niitä kun Meitä on 12 13 pelaajia me ei koskaan pyydetään niitä... jätän tän kerran tämä asia väärä käsitystä ja tulet jatkoille pelaamaan normaalisti ja pyytäisin että jokainen ymmärtää että kaikki pelaajat on maksanut ja kaikki täytyy pelata en puolusta ketään jos ei osaa käyttäytyä. KIITOS. T.KELMENDI VEDAT FROM KOSOVO/ SUOMENKANSALLAINEN

Mika

Tänään Tepsin lätkäpeliin ilmainen sisäänpääsy. Ehtii katsomaan pari erää ja sen jälkeen lyhyt matka Pansioon!

Mika

On ollut Peterin pojilla kova alkulohko kun eivät ole siellä pärjänneet - nuoria juoksuvoimaisia poikia, joilla myös yhteispeli toimi hienosti. Pääsivät jatkuvasti hyökkäämään ylivoimalla ja ehtivät siinä sivussa myös niin nopeasti alas, että meillä ei yv tilanteita juurikaan ollut. Laukoivat myös hanakasti ratkaisupaikoissa ja hyvällä prosentilla. Vaikka Florre itse sanoi, ettei ollut hänen paras päivänsä, niin kyllä monessa tilanteessa maalintekijälle oli jätetty aivan liikaa tilaa ja aikaa - huonoa merkkaamista meiltä ja varsinkin ekalla puoliajalla laiturit ja keskikenttä olivat liian hitaasti pakkien apuan. Vastustaja ehti tehdä neljä maalia ennen kuin Valon kavensi Vlorimin syötöstä 1-4, joka oli puoliaikatulos.
Toisella puoliajallakaan ei paremmasta joukkueesta ollut epäselvyyttä, mutta pääsimme peliin nyt mukaan. 2-5 kavennus on pakko merkata vastustajan omaksi maaliksi, kun pakki liukui Artonin syötön maaliin juuri ennen Phongia. Tekivät vielä yhden ja loppulukemat 2-6.
Florre; Jesse, Vedat, Lassi; Tommi, Arton, Phong, Tatu, Mika, Perparim; Vlorim, Valon

Florin, profiilikuva
Florin

Onko joku muu tulossa treeniin tänään?

Forest, profiilikuva
Forest

2

Florin, profiilikuva
Florin

Alright, perutaan sitten!