Ei niin vakavasti, mutta tosissaan futikseen panostava urheiluseura kaveria ei jätetä -periaatteella. Pääasia, että on hauskaa ja pallo mukana! PePo rules!!

Laji Futsal, kaukalofutis ja futis
Kotipaikka Turku
Sarja Kuntoliiga, Viking Line hotsal
Jäseniä 40 (Pelaajalista)
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Tatu

Joudun mahdollisesti vielä perumaan. Mulla on ahtaan lonkan vuoksi aina ajoittain ollut kipua jaloissa. Olin tällä viikolla magneettikuvauksessa ja jonkun verran jo syntynyt rustoon repeämää, joten pitää ainakin levätä taas siihen asti että lähtee suurimmat kivut pois. Homma olis parannettavissa leikkauksella, mutta vaatis varmaan vuoden tauon ainaki futiksesta, niin toistaiseksi tuun aina silloin pelailemaan kun tuntuu taas siltä ettei lonkka rasitu liikaa - voi olla et pääsen jokaiseen peliin tai sitten jää koko loppukausi väliin, sen näkee sitten.

Suosittelen kaikkia pepolaisia nauttimaan futiksesta ja erityiskiitos Mikalle ja muille hallituslaisille, joiden toiminta seuran eteen on mahdollistanut meille tämän ilon.

Lauri

Toivotaan, että Tatun lonkka kestää pelaamisen, koska Tatu on aina esimerkillinen joukkuepelaaja. Toivon myös, ettei kukaan koe tarpeelliseksi jäädä pois pelistä muuten kuin loukkaantumisten tai muiden kiireiden takia. Mennään Tatun ohjeen mukaisesti ilon kautta, onhan monissa asioissa tapahtunut myönteistä kehitystä.

Perparim

Ensimmäiseksi teidän pitää mainita nimiä eikä niin, että sekoitatte kaikki kosovolaiset. Olen hämilläni, että vain meidän joukkueessa on ongelmia ja meteliä. Jos juuri minulla on joku vika niin korjaan sen heti, mutta jos minussa ei ole mitään vikaa niin toivoisin kaikilta, että älkää mainitko juuri minua ja älkää myöskään loukatko minua ikinä niinku eilen, kun loukkasitte minua monta kertaa epäreilusti ja haukuitte !apinaksi!. Tästä päivästä lähtien pyydän kehitystä ainakin raportteihin minun kanssani ja olen puhumassa vain itsestäni.

Mika

Olet oikeassa Perparim. Sinä et ollut missään tekemisissä eilisen kanssa.
Pyydän anteeksi.

Sanan valintani olivat myös muuten huonoja, eikä niitä voi anteeksi pyytäen muuttaa.
On vain niin hiton turhauttavaa yrittää hoitaa asioita fiksusti kun ei tunnu olevan mitään auktoriteettia. Pelien alussa, puoliajalla ja lopussa kritisoidaan tuomaria ja joukkuekavereita eikä keskitytä kunnolla omaan ja vastustajan tekemisiin.

Olen niin totaalisen turhautunut, että on parempi etten osallistu enää joukkueen peleihin.
Tulen sitten joskus treeneihin, jos fiilis parantuu.

Perparim

👍

Lue loput viestit

Yhteystiedot

Seuran (virallinen) nimi: IF Fredagspojkarna i Åbo r.f. - Turun Perjantaipojat ry.

Joukkueen nimi: Perjantaipojat (PePo)

Sähköposti: pepo (at) perjantaipojat.fi 

Kotisivu: www.perjantaipojat.fi

Seuran puheenjohtaja: Peter Henriksson,peter.henriksson(at)saunalahti.fi, puh. 0400 785 218


Talvikaudella treenaamme futsalia perjantaisin St. Olofs skolanin urheilusalissa klo 19:00-20.30

Hotsal-sarjan pelit pelataan lauantaisin sarjaohjelman mukaan.