Nimenhuuto marker

4
Petri R Arton Vlorim D Mika
29
Surccu Heikki Jim Jomppe Pärre Ricki Maako Mara Rafu H Tommi K Jyrki R Peltsi Sabir M Tomas S Mikael H Juho T Jesse Joni S Teemu M Petsku Fatih A Valon O Riku L Daniel Jocko Nipa Rafu FFC Durre

Kommentoi...

Tatu

Joudun mahdollisesti vielä perumaan. Mulla on ahtaan lonkan vuoksi aina ajoittain ollut kipua jaloissa. Olin tällä viikolla magneettikuvauksessa ja jonkun verran jo syntynyt rustoon repeämää, joten pitää ainakin levätä taas siihen asti että lähtee suurimmat kivut pois. Homma olis parannettavissa leikkauksella, mutta vaatis varmaan vuoden tauon ainaki futiksesta, niin toistaiseksi tuun aina silloin pelailemaan kun tuntuu taas siltä ettei lonkka rasitu liikaa - voi olla et pääsen jokaiseen peliin tai sitten jää koko loppukausi väliin, sen näkee sitten.

Suosittelen kaikkia pepolaisia nauttimaan futiksesta ja erityiskiitos Mikalle ja muille hallituslaisille, joiden toiminta seuran eteen on mahdollistanut meille tämän ilon.

Lauri

Toivotaan, että Tatun lonkka kestää pelaamisen, koska Tatu on aina esimerkillinen joukkuepelaaja. Toivon myös, ettei kukaan koe tarpeelliseksi jäädä pois pelistä muuten kuin loukkaantumisten tai muiden kiireiden takia. Mennään Tatun ohjeen mukaisesti ilon kautta, onhan monissa asioissa tapahtunut myönteistä kehitystä.

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja