Nimenhuuto marker
Parkki KHT B, Tuureporinkatu 2 [kartta]

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

Ilmoittautumiset

9
Luppa Arton Perparim J Vedat K Jomppe Vlorim D MTP Mika Lassi L
6
Tatu K Florre Teemu M Petri R Jesse FFC
25
Surccu Heikki Jim Pärre Ricki Maako Mara Rafu H Tommi K Jyrki R Peltsi Sabir M Tomas S Mikael H Juho T Joni S Petsku Fatih A Valon O Riku L Daniel Jocko Nipa Rafu Durre

Kommentoi...

Mika

Kilpapelaajat. Voisitteko ystävällisesti merkata itsenne IN/OUT keskiviikon peliin

Vlorim, profiilikuva
Vlorim

Yritän tulla ainakin ehkä puoli pelaamaan

Lauri

Vielä mahtuis pelaaja tai pari kokoonpanoon pepolaisista. Sovitaanko, että ollaan kaikki paikalla 15 vaille viimeistään

Arton

Terve
Jos ei o riitä pelaaja sanko jos otan yksi kaveri?

Mika

Nyt yhdeksän pelaajaa IN. Mun mielestä se on riittävä määrä - kaksi vaihtomiestä kuitenkin.
Jos joku Pepolainen vielä pääsee paikalle, niin hyvä homma, mutta ei oteta tällä kertaa ulkopuolisia.
Nopeat vaihdot ettei mennä hapoille!

Arton

Vlorim pela vain yksi osa toivottavasti tule lisa pelaaja koska emme ollan tarpeeksi.
T.Arton

Mika

Vierailevat pelaajat tulevat liian usein soololiemaan peleihin. Eivät tule vaihtoon, jossa seisoo kausimaksut maksaneita pelaajia kylmissään. Onko se oikein? Mennään tänään omilla miehillä ja katsotaan mihin se riittää. On meitä sentään yli kentällinen.

Lauri

Ihan Ok peli meiltä. Syöttöpeli toimi hyvin, ajoittain jopa nautittavasti. Vastustaja pelasi viisaasti; palasivat kurinalaisesti puolustamaan varsinkin oman maalin edustaa ja iskivät vastaan paremmalla juoksuvoimallaan ja vielä viimeistelivät tehokkaasti (tosin kolmas maali meni ihan mun piikkiin). Vedat oli taas meidän tähti, joka voitti kaikki pallot puolustuksessa ja syöttikin hyvin omille. Vedatia olisi mukava kokeilla keskuskentän keskellä, saattaisi parantaa kenttätasapainoa puolustuspeliä vahvistamalla.
Pelipaikat sekosivat taas välillä, samoin välillä juostiin liikaa pallon perässä, kun oman miehen pitäminen olisi selkeämpää. Näihin lisää huomiota, niin peli paranee.
Omat torjunnat surkeasti 4/10 ja pelin päälle sairaalareissu silmästä revenneen sarveiskalvon takia. Ei ilmeisesti sen pahempaa.

Lauri

Puoliajan tapahtumista sen verran, että olisi reilua muistaa kiittää Mikaa ainaisen valittamisen sijaan. Kaikki tuntuvat kuitenkin ymmärtävän Mikan työn tärkeyden joukkueen toiminnan mahdollistamiseksi, mutta sitten kuitenkin mennään puhumaan ihan toista ja syytetään Mikaa kaikista itse aiheutetuista ongelmista ja odotetaan Mikan hoitavan kaiken maailman asioita, jotka eivät ole Mikan vastuulla yhtään sen enempää kuin kenenkään muun, vaikka ei sitä kai oikeasti tarkoitetakaan. Joukkueen ulkopuolisen pelaajan tulo oli ilmeisesti enemmän väärinkäsitys kuin Mikan päätöksen tahallista rikkomista, mutta monet ongelmat, kuten kausimaksujen myöhästyminen, vaihtoon tuleminen, ulkopuolisten pelaajien pyytäminen, oman pelipaikan pitäminen, ajoissa ilmoittaminen, ajoissa paikalle tuleminen, tuomareille valittaminen jne. turhauttavat. Jokaisen pitäisi ottaa näistä vastuu, eikä todellakaan syytellä seurauksista Mikaa. On kehittymistäkin tapahtunut, viime sisäkausi oli parasta joukkuepeliä pitkään aikaan.

Mika

Tämä ei ole vain yksi kerta vaan jatkuvaa piittaamattomuutta. Kysytään hallitukselta jotain ja jos vastaus ei ole haluttu, niin toimitaan miten itse halutaan ja tuodaan niitä kavereita paikalle. Tälläkin kaudella tästä on useasti lipsuttu - ja vielä niin, että nämä hahmot hiippailevat paikalle pelin jo alettua. Sitten aletaan kasaamaan kentälle Kosovo all-star miehitystä ja huutamaan omia pelaajia vaihtoon. Jos Pepon toimintatavat eivät osalle pelaajista sovi, niin vika on joko minun näkemyksessäni tai näissä pelaajissa. Tästä on puhuttu ja kirjoitettu aivan liikaa - muutosta ei vain tapahdu.

Niiden 16 kauden aikana jotka olen pelannut, niin Perjantaipojat ovat olleet tiivis nippu kaveruksia. Tähän jengiin on päässyt mukaan innolla osallistua, eikä niinkään try-outien kautta. Tämä on johtanut siihen, että joukkueessa on ollut hyvinkin eritasoisia pelaajia, joille on haettu sopivin rooli. Nyt Kosovoklikki ei ole tämän takana, vaan pelaajien tason arvostelu on jatkuvaa ja äänekästä - myös aivan saletisti loukkaavaa. Jo nyt on vaikea saada kokoonpanoa kasaan kausimaksun maksaneista eikä tämä tilanne ainakaan helpota asiaa.

Miettikää nyt Kosovon pojat mitä te oikeasti haluatte.
Jos haluatte voittamattoman jengin omista kavereistanne, niin miksi hitossa ette perusta omaa joukkuetta. Minulla on toki aavistus siitä - koska kukaan ei halua ottaa vastuuta mistään - varsinkaan raha-asioista. Tähän tarvitaan tyhmiä ja kilttejä suomalaisia, joille järjestötoiminta on tuttua.
Jos taas haluatte pelata "tähti" statuksella Perjantaipojissa, niin yrittäisitte pikkuhiljaa sitten sopeutua siihen mitä PePo on.

Oma aikani tässä joukkueessa on muutenkin loppusuoralla ja siksi tätä ei tarvitse ajatella enää minun maailmankuvani kautta. Tämä on iso kysymys Perjantaipoikien tulevaisuuden kannalta. Jos minun näkökantani on vanhanaikainen, niin seuraavien puuhamiesten täytyy hyvin pian alkaa ottaa kantaa siihen millaiseksi joukkueen toimintatavat on jatkossa muokattava.

'

Mika

Ja mitä tulee Rikun peluuttamiseen eilen.
Riku oli niitä liian harvoja pelaajia, jotka olivat suhteellisen ajoissa paikalla ja tarjoutui pelaamaan tarvittaessa. Tartuin tähän mielihyvin, sillä hänen pelitapansa on tuttu vuosien varrelta ja tiesin mitä saan - uhrautuvasti pelaavan, fiksun joukkuepelaajan, joka antaa kaikkensa kentällä ja tulee sitten vaihtoon.
Pelin alettua Perparim ja Phong tulivat vielä paikalle, jolloin vaihtomiehiä oli jo kolme, mutta siitä huolimatta Rikun mukaan ottaminen oli oiva päätös. Muut tarjotut pelaajat olivat kaveri ja naapuri, joista minulla ei ollut mitään kunnollista käsitystä - näille sanoin kiitos ei.

Jos joku sai toisen puoliajan tapahtumat ylös, niin laitetaan tilastot kuntoon.
Puoliaika 1-3
Maalintekijä Vlorim - syöttäjä joku kaveri

Vedat, profiilikuva
Vedat

Morjesta kaikille.. minäkin olen valmis lopettamaan pelaamista jos se on jostain minun syystä, olen aina yrittänyt pelata ja olen Vaihdanut ennen kun minun pari on pyytänyt mut ulos, tiedän että meillä on hyökkäyksessä aina vaihdot ongelmia puolustuksessa ei ollut koskaan ongelmia mutta minun oli pakko sano eilen Mikalle että ei tarvitse haukku apinaksi kenellekään Ja toinen asia on se että Minun oli pakko huutaa koska se kiinalainen poika nukkui kentällä minä en jaksa juokse Kenenkä puolesta van Jos joku tulee pelaamaan niin sen täytyy hoitaa hommat asiat ennen kuin menee kentälle ja minua ei haitannut että Riku tuli pelaamaan se oli vaan Plussa meille kun tuli pelaamaan... ymmärrän Mikan että on tullut kosovolaisia pelaamaan mutta aina kun olemme tarvinnut ollaan ne ottanut niitä kun Meitä on 12 13 pelaajia me ei koskaan pyydetään niitä... jätän tän kerran tämä asia väärä käsitystä ja tulet jatkoille pelaamaan normaalisti ja pyytäisin että jokainen ymmärtää että kaikki pelaajat on maksanut ja kaikki täytyy pelata en puolusta ketään jos ei osaa käyttäytyä. KIITOS. T.KELMENDI VEDAT FROM KOSOVO/ SUOMENKANSALLAINEN

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

Tilastot

Pelaaja 7 5
Valmentaja 0 0
Yhteyshenkilö 2 1
Joukkueen ulkopuoliset 0
Yhteensä In 9 Out 6
Edellinen / Seuraava In Out
Matsi To 8.8. klo 20:45 12 4
Harkka Ke 14.8. klo 20:00 0 8
Matsi Ke 14.8. klo 21:00 9 6
Matsi Ma 19.8. klo 20:00 7 4
Harkka Ke 21.8. klo 20:00 1 2

Näytä kaikki tapahtumat