Nimenhuuto marker
Kisapuisto KHT B, Pernontie 18 [kartta]

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

12
Vlorim D MTP Valon O Arton Florre Tatu K Vedat K Tommi K Perparim J Jesse Mika Lassi L
4
Sabir M Luppa Petri R FFC
24
Surccu Heikki Jim Jomppe Pärre Ricki Maako Mara Rafu H Jyrki R Peltsi Tomas S Mikael H Juho T Joni S Teemu M Petsku Fatih A Riku L Daniel Jocko Nipa Rafu Durre

Kommentoi...

Florin, profiilikuva
Florin

Mika onko sinulla hanskat?

Mika

Florre on mulla jonkinlaiset hanskat. Niissä peukalo rikki, mutta pysyvät silti kädessä.

Jesse

Ehkä pääsen. Toistaiseksi viellä OUT

Mika

Tänään Tepsin lätkäpeliin ilmainen sisäänpääsy. Ehtii katsomaan pari erää ja sen jälkeen lyhyt matka Pansioon!

Mika

On ollut Peterin pojilla kova alkulohko kun eivät ole siellä pärjänneet - nuoria juoksuvoimaisia poikia, joilla myös yhteispeli toimi hienosti. Pääsivät jatkuvasti hyökkäämään ylivoimalla ja ehtivät siinä sivussa myös niin nopeasti alas, että meillä ei yv tilanteita juurikaan ollut. Laukoivat myös hanakasti ratkaisupaikoissa ja hyvällä prosentilla. Vaikka Florre itse sanoi, ettei ollut hänen paras päivänsä, niin kyllä monessa tilanteessa maalintekijälle oli jätetty aivan liikaa tilaa ja aikaa - huonoa merkkaamista meiltä ja varsinkin ekalla puoliajalla laiturit ja keskikenttä olivat liian hitaasti pakkien apuan. Vastustaja ehti tehdä neljä maalia ennen kuin Valon kavensi Vlorimin syötöstä 1-4, joka oli puoliaikatulos.
Toisella puoliajallakaan ei paremmasta joukkueesta ollut epäselvyyttä, mutta pääsimme peliin nyt mukaan. 2-5 kavennus on pakko merkata vastustajan omaksi maaliksi, kun pakki liukui Artonin syötön maaliin juuri ennen Phongia. Tekivät vielä yhden ja loppulukemat 2-6.
Florre; Jesse, Vedat, Lassi; Tommi, Arton, Phong, Tatu, Mika, Perparim; Vlorim, Valon

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja